Trøste og bære

Trøste og bære - Steinar Ekvik | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Steinar Ekvik
DIMENSJON
10,47 MB
FILNAVN
Trøste og bære.pdf
ISBN
3168453497546

BESKRIVELSE

Trøste og bære handler om situasjoner vi kan møte i livet som utfordrer oss - til å hjelpe eller til å ta imot hjelp. Det handler om livet og døden, om unge og gamle, om selvrespekt og respekt for andres grenser. Hvordan kan vi stille opp for hverandre i livets motbakker? Steinar Ekvik er prest, forfatter og foredragsholder. Blant annet har han mangeårig erfaring som sykehusprest. Denne boka inneholder en samling tekster Ekvik har skrevet i Fredrikstad Blad under vignetten "Trøste og bære", raust illustrert av Jørn Grynnerup.

C D Det siste jeg kan huske var at det smalt. G C Hun satt oppå en Harley, det var sommer'n 75. Trøste og bære handler om situasjoner vi kan møte i livet som utfordrer oss - til å hjelpe eller til å ta imot hjelp.

Les mer om fordelene ved bæring her. Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Trøste&Bære. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Trøste og bære, Sandnes, Norway.

RELATERTE BØKER