Sammenheng og kontinuitet : samtaler om overganger i små barns liv

Sammenheng og kontinuitet : samtaler om overganger i små barns liv - Kirsti Tveitereid | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kirsti Tveitereid
DIMENSJON
6,97 MB
FILNAVN
Sammenheng og kontinuitet : samtaler om overganger i små barns liv.pdf
ISBN
7423001615361

BESKRIVELSE

Sammenheng og kontinuitet. Samtaler om overganger i små barns liv handler om de viktigste overgangene i små barns liv, fra de starter i barnehagen, til de møter skolefritidsordningen og skolens første år. Gjennom åtte fagsamtaler med pedagoger og ledere, foreldre og forskere, gir forfatteren et bredt bilde av hva ny forskning viser om sammenheng og kontinuitet i barnehagelivet, og også hvordan nøkkelpersoner i barnehage og hjem får til opplevelse av kontinuitet og sammenheng for barna.• Hva står på spill idet et barn starter i barnehagen? • Hva skjer i de mange små og store avbruddene i løpet av barnehageårene? • Hvordan forbereder barnehagen og skolen seg på overgangen fra barnehage til skole?Målgruppen for boka er både barnehagelærere, skolens lærere og skolefritidsordningens ledere, samt studenter i barnehage- og grunnskolelærerutdanningene.

Samtaler om overganger i små barns liv handler om de viktigste overgangene i små barns liv, fra de starter i barnehagen, til de møter skolefritidsordningen og skolens første år. Gjennom åtte fagsamtaler med pedagoger og ledere, foreldre og forskere, gir forfatteren et bredt bilde av hva ny forskning viser om sammenheng og […] Kjøp bøker av Kirsti Tveitereid.

Relasjonsvansker blant barn og unge. Richard Haugen.

RELATERTE BØKER