Jakten på nordlyset

Jakten på nordlyset - Cecilie Lanes | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilie Lanes
DIMENSJON
7,49 MB
FILNAVN
Jakten på nordlyset.pdf
ISBN
4786231757059

BESKRIVELSE

I denne boka tar Julie og Troll Olav dere med på en vinterreise fra Tromsø til Nordkapp med Hurtigruten. Samegutten Jovnna er veiviser, og ferden går videre med reinsdyrslede inn på vidda i jakten på det forsvunne nordlyset.

Nordlyset kan du se hvis du er riktig heldig, allerede i august, når nettene igjen blir mørkere. Men den beste tiden å observere nordlyset på er fra oktober til mars. Hjelp til fotografering av nordlyset Bilde av deg i nordlyset Pick up Scandic Alta kl 19:00 (fra 15/3 kl 20:00 og 20:10) Varighet 4,5 - 6 timer Les om andre gjester som har vært med oss på nordlystur på Tripadvisor! Nordlys i Arktis Vi jakter på nordlys og lærer mer om fenomenet i Nordlysbussen vår.

På Svalbard dobler du dine sjanser for å oppleve nordlys, for her er det like mørkt dag - som natt. Vi er igjen på eventyrlige Svalbard. Svalbard må ses og oppleves.

RELATERTE BØKER