Italienske sko

Italienske sko - Henning Mankell | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henning Mankell
DIMENSJON
3,96 MB
FILNAVN
Italienske sko.pdf
ISBN
3527430856897

BESKRIVELSE

En av Mankells beste romaner - nå i pocket. Det er vinter i den svenske skjærgården. Harry, som en gang har vært lege, bor alene på en avsidesliggende øy. Bak seg har han en katastrofe, en skjebnesvanger feil han har begått, som har gjort ham til einstøing. En morgen oppdager han en kvinne ute på isen. Det er Harriet, som han svek for over 30 år siden. Dette er innledningen til en forunderlig og tragisk reise gjennom et svensk vinterland. «Definitivt hans beste roman til nå.»Torbjørn Trysnes, Fædrelandsvennen «Storartet Mankell-roman.» Yngvar Ustveit,VG

Vi garanterer Hurtig levering og Fri Fragt i Danmark. Se udvalget her. Kjøp 'Italienske sko' av Henning Mankell fra Norges raskeste nettbokhandel.

Fra fortiden trer også datteren Louise frem. En voksen datter som han ikke visste at han hadde, før hennes mor i moden alder introduserte henne. Bugattis sko ? kvalitet og komfort.

RELATERTE BØKER