Herr Stink

Herr Stink - David Walliams | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Walliams
DIMENSJON
7,62 MB
FILNAVN
Herr Stink.pdf
ISBN
9735239327877

BESKRIVELSE

Det er ikke tilfeldig at Herr Stink har fått kallenavnet sitt. Han stinker. Skikkelig!Herr Stink pleier å sitte helt alene på en benk i byen. Ingen bryr seg om ham, før han møter Smilla. De to blir gode venner, og da Smilla skjønner at herr Stink ikke har noe sted å bo, tilbyr hun ham å bo i redskapsskjulet i hagen. Det skal være deres hemmelighet. Men hemmeligheter har det med å bli avslørt. En dag banker herr Stink på vinduet akkurat da mammaen til Smilla blir intervjuet av en Times-journalist fordi hun vil bli statsminister. Når den første forskrekkelsen har lagt seg, skjønner mamma at dette er en historie hun kan bruke til sin fordel, og sier at det var hennes idé å gi Herr Stink et hjem.Ikke verdens beste beslutning, viser det seg. For hvem er egentlig herr Stink?

Det skal være deres hemmelighet. Herr Stink pleier å sitte helt alene på en benk i byen. Ingen bryr seg om ham, før han møter Smilla.

Han stinker. Skikkelig! Herr Stink pleier å sitte helt alene på en benk i byen.

RELATERTE BØKER