Hår

Hår - Cecilie Krogh | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilie Krogh
DIMENSJON
12,36 MB
FILNAVN
Hår.pdf
ISBN
2907923600456

BESKRIVELSE

Hår er gøy og enkelt!Cecilie Krogh er en av Norges mest ettertraktede stylister på hår og sminke. Nå kommer boken med hennes beste tips. I HÅR får du vite hvordan du kan sove deg til den perfekte frisyren, gjemme bort fett hår og style håret så det imponerer både til hverdags og fest.Enkle steg-for-steg oppskrifter til frisyrer og fletter for enhver anledning, inkludert den populære Elsa-fletta, for voksne og barn.

Relaterte oppslagsord egnet for kryssord: Floke, manke, tufs, pels [hår] holder til i Asker sentrum. Vi ligger vegg-i-vegg, og samarbeider med [hud].

Trykk OK for å godta. Les mer Tynt hår med krøller vil virke tykkere, og om du har tykt hår og du vil fjerne litt volum, kan frisøren din gå inn i håret og klippe en undercut, forteller Johannessen.

RELATERTE BØKER