Forskningsmetode for helse- og sosialfag

Forskningsmetode for helse- og sosialfag - Knut Halvorsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Halvorsen
DIMENSJON
7,69 MB
FILNAVN
Forskningsmetode for helse- og sosialfag.pdf
ISBN
4901297028680

BESKRIVELSE

Revidert, oppdatert og utvidet utgave! Forskningsmetode for helse- og sosialfag gir en første innføring i forskningsmetode til høgskolestudenter innenfor helse- og sosialfagene. Den er også en praktisk håndbok for alle som skal skrive prosjekt- eller hovedoppgave innenfor disse fagområdene. Forfatteren gjennomgår alle fasene i en forskningsprosess - fra arbeidet med problemformulering til konkrete tips om rapportskriving og hvordan resultatene kan presenteres på en best mulig måte. Sentrale emner er blant annet: - datakilder, bruk av Internett, litteratursøking - kvalitative og kvantitative metoder - utvalg, registrering og bearbeiding av data - analyse og tolking av data - juridiske og etiske sider ved samfunnsforskningenBoken har oversikter over anbefalt litteratur til videre fordypning, et fyldig stikkordregister og en egen ordliste som forklarer sentrale ord og begreper.

Helse- og sosialfag; Helse- og sosialfag. Filtrer utvalget.

Pris kr 285 (spar kr 54). Se flere bøker fra Monica Dalen. Statistikk for helse- og sosialfagene gir en innføring i et nyttig fag som kan være tungt å tilegne seg.

RELATERTE BØKER