Diverse teikningar

Diverse teikningar - Hilde Sandvik | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilde Sandvik
DIMENSJON
5,70 MB
FILNAVN
Diverse teikningar.pdf
ISBN
7049170968375

BESKRIVELSE

MARVIN - EN DEL AV BTS SJEL En god avistegning kan romme uendelig mye. Den kan gi næring til tanken og til fantasien. Den kan pirre og provosere. Den kan trigge lattermuskler og tårekanaler. Marvin Halleraker er en tegner som evner å spille på alle disse strengene i oss. Han må være et av de aller mest kreative og kvalitetsbevisste menneskene jeg kjenner og derforer jeg også så stolt over å ha ham som fast tegner i BTs spalter . Tegningene han ser noe av det som setter farge på BTs sjel og BT ville ikke vært den samme uten Marvin. I Marvin har vi en tegner med uvanlig stor bredde både i innhold og form. Han behersker både myk humor, skarp satire, ettertenksomhet og det dypt alvorlige. I strek, teknikk og uttrykk ser vi også stor variasjon. Marvin er mer enn en håndverker, han er også kunstner. Vi sier gjerne at avisen dør med døgnet. Det kan være tungt å innrømme, men det er nok sant. Marvin sine tegninger fortjener bedre og nettopp derfor gir vi ut denne boken. Vi håper mange vil glede seg over gjensynet. Einar Hålien Sjefredaktør

For meir informasjon, kontakt Bømlo kommune, Eigedomsskattekontoret, 5430 Bremnes. Søkeresultater for Teikning - Haugenbok.no Haugenbok.no Norges raskeste nettbokhandel. Handlekurven er tom! I utkikkstårnet ved kommandoplassbunkersen, kan ein sjå teikningar av landskapet rundt, måla av tyskerane sjølve.

Johanna Basford How to draw inky wonderlands : create and colour your own magical adventure. Pris 199,-5% bonuskroner.

RELATERTE BØKER