Biskop Thomas

Biskop Thomas - Eyvind Skeie | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eyvind Skeie
DIMENSJON
5,29 MB
FILNAVN
Biskop Thomas.pdf
ISBN
8959761939112

BESKRIVELSE

Den kristne befolkning i Egypt lever under stort press. Biskop Thomas er en viktig stemme, ikke bare i Egypt, men for kristne i hele Midt-Østen. I ørkenen mellom Kairo og Alexandria har biskop Thomas bygget Anafora, et senter for åndelig liv og menneskelig felleskap. Hit kommer mennesker, både fra Egypt og resten av verden, for å søke inspirasjon, fordypelse og fornyelse. En viktig del av erfaringen på Anafora er å lytte til biskop Thomas. Gjennom tekst og bilder gir «I kjærlighetens sirkel» leseren et møte med biskop Thomas og inviterer til en reise gjennom Anafora.

Blant gjestene er koptisk-ortodokse biskop Thomas fra Egypt, den kristene artisten Trygve Skaug og forfatter og salmedikter Eyvind Skeie. Ho er på Ålgård. I stolen ovanfor henne sit biskop Thomas frå Egypt.

I stolen ovanfor henne sit biskop Thomas frå Egypt. Han er på Norgesturne fordi forfattar og prest Eyvind Skeie nyleg har gitt ut bok saman med han.

RELATERTE BØKER