Vanndanseren

Vanndanseren - Ta-Nehisi Coates | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ta-Nehisi Coates
DIMENSJON
3,57 MB
FILNAVN
Vanndanseren.pdf
ISBN
3844295367096

BESKRIVELSE

«Språket er så vakkert at du kan bli rørt av at noen faktisk skriver så tilsynelatende uanstrengt. Rart at noe så råttent kan bli så vakkert og intenst.» Steinar Brandslet, Stavanger Aftenblad (Terningkast 5)Sensasjonell debut fra en av USAs sterkeste stemmer Rundt 1850 blir Hiram Walker født som slave på en tobakksplantasje i Virginia. Faren er den hvite plantasjeeieren, som solgte Hirams mor da sønnen var ganske liten. Selv om Hiram har fotografisk minne, har han bare noen få, uklare minner om moren. Blant annet at hun var den aller beste og mest grasiøse vanndanseren. Hiram flyttes fra slavekvarteret inn i hovedhuset for å passe på sin fordrukne og ubrukelige hvite halvbror Maynard, han som skal arve den etter hvert forfalne plantasjen. Hiram møter Sophia, sammen vil de flykte fra sørstatenes undertrykkelse og slaveri til friheten i nord. Hiram går med i antirasismearbeidet og motstandsbevegelsen og hans indre og ytre reise er betagende, voldsom, vakker og preget av magiske hendelser.«... dramatisk, religiøst, overtroisk, «oversjøisk» og spennende (...) mesterlig skildret.» (Terningkast 5) Vidar Kvalshaug, Bok365 «... det svarte Amerikas viktigste stemme.» Inger Bentzrud, Dagbladet (Terningkast 5)

Hiram flyttes fra ... Mer informasjon om Vanndanseren; Relatert informasjon; Du må være innlogget og ha et lånerkort hos Mandal for å kunne reservere denne tittelen. Logg inn for å reservere.

Mer om: Bøker. Oppslukende nazithriller fra virkeligheten.

RELATERTE BØKER