Sheconomy

Sheconomy - Benja Stig Fagerland, Ingvill Bryn Rambøl | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Benja Stig Fagerland, Ingvill Bryn Rambøl
DIMENSJON
10,8 MB
FILNAVN
Sheconomy.pdf
ISBN
2499561129225

BESKRIVELSE

SHEconomy - din, min og vår business handler om det forretningspotensialet som ligger i kvinnelig lederskap, og om å ta kvinnene på alvor som forbrukere og en politisk maktfaktor. Boken viser hvordan kvinnene stemmer og bestemmer - og hvordan man best kan utnytte dette til å bedre konkurranseevnen og lønnsomheten samt håndtere viktige samfunnsutfordringer. Boken peker på at kvinner er big business. De som innser det, kan virkelig flytte markedsandeler, vinne stemmer, skape verdier og styrke bunnlinjen. Kvinners voksende økonomiske og politiske makt kommer til å innovere måten vi tenker forretninger, produkter og politikk på...Mens vi i det forrige århundret opplevde hvilken forandring det var for både staten, markedet og samfunnet at kvinnene kom ut på arbeidsmarkedet, vil vi i det neste århundret være vitne.til resultatet av det neste skrittet i denne utviklingen, nemlig hva det betyr når kvinnene blir likeverdige medspillere på maktens og pengenes arena. Derfor er SHEconomy din, min og vår business! Boken bør leses av alle nåværende og fremtidige beslutningstakere.i private og offentlige virksomheter, politiske partier og medier, som vil være med på å konkurrere om vår tids største ubrukte potensial - nemlig kvinnene.

Artikkelforfatterne lanserer i dag boka ... Sheconomy AS Org nr 920 313 205. Myrveien 8 B, 1397 Nesøya Sammenlign Overvåk Finn lignende.

Andre leverandører i samme bransje. Vega SMB AS; Salgstinget AS; VISI Consulting AS; Akselera Norway AS; SHEconomy din, min og vår business handler om det forretningspotensialet som ligger i kvinnelig lederskap, og om å ta kvinnene på alvor som forbrukere og en politisk maktfaktor.

RELATERTE BØKER