Rådgiverkontrakter i et nøtteskall

Rådgiverkontrakter i et nøtteskall - Mads Fuglesang, Sindre Larsen, Martin Lüttichau, Astrid H. Stenersen, Svein Sulland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mads Fuglesang, Sindre Larsen, Martin Lüttichau, Astrid H. Stenersen, Svein Sulland
DIMENSJON
6,76 MB
FILNAVN
Rådgiverkontrakter i et nøtteskall.pdf
ISBN
4982695518586

BESKRIVELSE

Rådgiverkontrakter i et nøtteskall beskriver standardkontraktene for rådgiveroppdrag. Bokens hovedfokus er NS 8401 (prosjekteringsoppdrag) og NS 8402 (rådgiveroppdrag). Det gis også en innføring i NS 8403 (byggelederoppdrag) og NS 8404 (oppdrag om uavhengig kontroll). Boken gir ingeniører, arkitekter, prosjekt- og byggeledere, jurister samt andre rådgivere en innføring i rådgiverretten og godt kontraktsarbeid på området. Sammen med Entrepriserett i et nøtteskall er boken egnet som oppslagsverk i bygge- og anleggsprosjekter. Forfatterne av boken, Johannes Meyer-Myklestad, Mads Fuglesang, Sindre Larsen, Martin Lüttichau, Astrid H. Stenersen og Svein Sulland arbeider alle i advokatfirmaet Selmer. De er erfarne rådgivere og advokater innen entrepriserett, plan- og bygningsrett og tvisteløsning.

januar 2017, har gjort det helt nødvendig med en ny utgave av denne boken. Anskaffelsesregelverket har stor betydning for både offentlig og privat sektor i Norge i dag. Rådgiverkontrakter i et nøtteskall .

Pris Rådgiverkontrakter i et nøtteskall. Pris 259,-5% bonuskroner.

RELATERTE BØKER