Lærebok i forvaltningsrett

Lærebok i forvaltningsrett - Morten Walløe Tvedt | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Morten Walløe Tvedt
DIMENSJON
11,68 MB
FILNAVN
Lærebok i forvaltningsrett.pdf
ISBN
8287633582294

BESKRIVELSE

Lærebok i forvaltningsrett forklarer på en pedagogisk måte oppbygningen av forvaltningen og hvordan forvaltningen skal gå frem for å treffe vedtak.Den viser sammenhengene mellom kravene til forvaltningens utøvelse av kompetanse og konsekvensene av at forvaltningen går utenfor kompetansen.Tematisk tar boken sikte på å dekke aktuelle læringskrav i alminnelig forvaltningsrett. Boken bruker mange eksempler fra miljøforvaltningsretten og velferdsretten for å vise samspillet mellom de generelle reglene i forvaltningsretten og de spesielle reglene på enkelte områder.Boken benytter også i stor grad utdrag fra aktuelle dommer for å vise sammenhengen mellom juridisk metode og rettsreglene i forvaltningsretten. Bokens oppbygning og form er i stor grad bygget på Morten Walløe Tvedts undervisningsopplegg ved Atlas undervisnings kurs i Brasil. Forfatteren brenner for at studentene skal bli gode i jusen, i metodebruk og i det å skrive god jus.Lærebok i forvaltningsrett er tilpasset alle som ønsker å lære seg alminnelig forvaltningsrett, enten det er som student ved et universitet eller høyskole, eller det er som del av en tilleggsutdannelse for deg som arbeider i forvaltningen.

ISBN 9788205415423, 2012, Morten Walløe Tvedt . Fra 50,-Kjøp Selg.

Hvordan forstå materiell forvaltningsrett: en oversikt over det viktige og v… ISBN 9788202247492, 2005, ... Boken dekker ikke læringskravene om alminnelig materiell forvaltningsrett og om organisatoriske spørsmål som instruksjon og delegasjon. Hovedvekten i boken ligger på saksbehandlingsreglene.

RELATERTE BØKER