Jeg var i rommet

Jeg var i rommet - Børre Rognlien | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Børre Rognlien
DIMENSJON
10,69 MB
FILNAVN
Jeg var i rommet.pdf
ISBN
1987204027315

BESKRIVELSE

Børre Rognlien har vært tillitsvalgt i idrett og politikk i over 50 år. Han er født i Hurdal på Romerike. Han startet allerede som 18-åring bokseklubb i Eidsvoll, og har vært tillitsvalg i norsk idrett siden. Han har gått alle trinn fra leder av lag til å bli president i Norges Idrettsforbund. En av svært få som har ledet både særforbund og idrettskrets. Har ledet mange store arrangementer som VM på skøyter og VM i ishockey, og hurtigløpene i OL i 1994 i Vikingskipet. Har stått sentralt i mange viktige kamper i norsk idrett, som bl.a. bygging av nytt Bislett, innføring av momskompensasjon for anlegg og drift, endring av tippenøkkelen, og i diskusjonen om olympiske og paralympiske leker til Norge. Han har også i en rekke år vært tillitsvalgt i politikk, og vært både bystyrerepresentant og stortingsrepresentant for Oslo Høyres.

Han er født i Hurdal på Romerike. Han startet allerede som 18-åring bokseklubb i Eidsvoll, og har vært tillitsvalg i norsk idrett siden.

Han er født i Hurdal på Romerike. Han startet allerede som 18-åring bokseklubb i Eidsvoll, og har vært tillitsvalg i norsk idrett siden. Hun sa videre at hun var alene i rommet da hun tente lighteren, kjæresten hadde da forlatt stedet.

RELATERTE BØKER