Jeg er Lille Fisk!

Jeg er Lille Fisk! - Lucy Cousins | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lucy Cousins
DIMENSJON
12,90 MB
FILNAVN
Jeg er Lille Fisk!.pdf
ISBN
8162276576300

BESKRIVELSE

I boken Jeg er Lille Fisk! møter du Lille Fisk og vennene hans - og morsomst av alt - med den myke fingerdukken kan du la Lille Fisk svømme, snurre og leke helt på ekte. Hei på deg! Jeg er Lille Fisk, langt nedi havet bor jeg. Jeg elsker å plaske og tøyse, - kom, bli med og lek med meg! Forfatter og illustratør Lucy Cousins er prisbelønt for sin fargerike og morsomme stil, og hennes bøker blir raskt en favoritt hos de minste. Hun er mest kjent for bøkene og tv-serien om Molly Mus. Målgruppe: 0 til 3 år. CE-merket: Egnet for barn i alle aldre

Jeg ble syk med ME i 1999. Det første jeg skal gjøre når (hvis) jeg blir frisk igjen, er å ha hest.

Det digge med en slingpack er at du kan ha den på hele tiden, en ryggsekk må du legge fra deg. Chestpacken fra Greys er nok min beste venn.

RELATERTE BØKER