En kort evighet

En kort evighet - Eystein Hanssen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eystein Hanssen
DIMENSJON
9,39 MB
FILNAVN
En kort evighet.pdf
ISBN
7797698706152

BESKRIVELSE

En brutal og spektakulær ransbølge herjer Norge. Profesjonaliteten i anslagene og mangel på spor gjør politiet maktesløse i jakten på gjerningsmennene. Politietterforsker Elli Rathke må bruke all sin kløkt, og hun finner etterhvert en forbindelse til den jugoslaviske borgerkrigen og en fryktet krigsforbryter. Elli og hennes kolleger må reise til dagens Sarajevo, en by der sårene fra fortiden fortsatt er åpne.

Elli og hennes kolleger må reise til dagens Sarajevo, en by der sårene fra ... En kort evighet; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Emne: Rathke, Elli (fiktiv person) Oslo; Bosnia-Hercegovina; År: 2019; Noter: En serie brutale og profesjonelt utførte ran herjer Norge. Politietterforsker Elli Rathke finner omsider en forbindelse til den jugoslaviske borgerkrigen og en krigsforbryter ved navn Arkan. En rød tråd gjennom de 1100 sidene i «I all evighet» er en ulykkelig kjærlighetshistorie, ...

Carola - Evighet - Duration: 3:12. lillajag90 499,612 views.

RELATERTE BØKER