Å fylle L-ordet med mening

Å fylle L-ordet med mening - Siri Lindstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siri Lindstad
DIMENSJON
3,82 MB
FILNAVN
Å fylle L-ordet med mening.pdf
ISBN
8786311751517

BESKRIVELSE

Kan man være lykkelig som lesbisk i Finnmark? Kan et utested uten biljardbord egentlig kalle seg et lesbested? Klarer du å kjenne igjen ei lesbe på gifteringen? Å fylle L-ordet med mening er den første norske sakprosaboken med historier fra lesbemiljøene. Den handler lite om det å komme ut. Derimot får du høre mye om hvordan det er å komme inn som lesbisk, om å komme hjem, men også om å komme vekk, og kanskje til og med komme bakpå. Journalist Siri Lindstad reiste rundt i landet og snakket med lesber i alle aldre om miljøer, møteplasser og lesbiske liv. Resultatet ble en bok om kjønn, seksualitet og klasse, med tv-serien The L Word som bakteppe, og med den utskjelte traktorlesba som heltinnen.

Pris kr 99. Se flere bøker fra Siri Lindstad. Å fylle L-ordet med mening er den første norske sakprosaboken med historier fra lesbemiljøene.

Etter en helsvart vår, der hotellet måtte holde stengt en periode, ser han nå lys i tunnelen. Når det gjelder høsten er han likevel mer usikker.

RELATERTE BØKER