Syglede for mor og barn

Syglede for mor og barn - Elisabeth Almendingen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Almendingen
DIMENSJON
4,92 MB
FILNAVN
Syglede for mor og barn.pdf
ISBN
7646044159453

BESKRIVELSE

Liker du å sy, er dette boken for deg. Her finner du mønstre på syprosjekter i ulike vanskelighetsgrader. Boken inneholder alt fra morsomme luer, votter og muffer, til varme bamsedresser og matchende kjoler til mor og datter. Du finner også mønstre på moderne klær til deg selv. Du trenger ikke mye utstyr for å komme i gang. Hva med å spørre en tante eller en bestemor om hun har en gammel symaskin eller et syskrin hun ikke bruker? Når du får prøvd deg litt, vil du vite bedre hvilken type symaskin og tilbehør du ønsker å kjøpe.

Innbundet Bokmål ... Boken inneholder alt fra morsomme luer, votter og muffer, til varme bamsedresser og matchende kjoler til mor og datter.

ledd Mor og barn (Tolmiea menziesii) er en frodig plante med smukke, grønne blade. Pleje: Mor og barn trives bedst på en lys og luftig vokseplads med høj luft­fugtighed, men uden direkte sol.

RELATERTE BØKER