Skolenekting

Skolenekting - Børge Holden, Jan-Ivar Sållman | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Børge Holden, Jan-Ivar Sållman
DIMENSJON
11,72 MB
FILNAVN
Skolenekting.pdf
ISBN
8723145648490

BESKRIVELSE

Hva kjennetegner skolenekting og hva er ikke skolenekting? I hvilke tilfeller og på hvilket tidspunkt skal det interveneres? Skolenekting kan defineres som elevmotivert skolefravær, og omfatter både elever som alltid er borte fra skolen, og dem som sjelden er borte, men som må presses til å være der. Skolenekting kan skyldes alt fra at eleven er redd for å gå på skolen, til at eleven foretrekker å holde på med andre ting. Å finne årsaken til skolenekting er viktig for å kunne behandle den på en god måte. I boken beskriver forfatterne enkle og gjennomførbare metoder for å gjøre noe med problemet. Boken er aktuell for deg som er ansatt i skolen, PPT, BUP og helsestasjoner.

Skolenekting kan skyldes alt fra at eleven er redd for å gå på skolen, til at eleven foretrekker å holde på med andre ting. Å finne årsaken til skolenekting er viktig for å kunne behandle den på en god måte. Nr.

Intervensjonens hensikt er å bistå skole og hjem til å håndtere saken på et tidlig tidspunkt og sikre at de får riktig hjelp videre. mot skolenekting er atferdsmessige tilnærminger og kognitiv atferdsterapi (KAT). Målet med disse programmene er å redusere angst hos den unge og øke skoledeltakelsen.

RELATERTE BØKER