Når skolebarn får kreft

Når skolebarn får kreft Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,1 MB
FILNAVN
Når skolebarn får kreft.pdf
ISBN
8436534112148

BESKRIVELSE

Når et barn eller en ungdom får en kreftdiagnose, vil spørsmålene stå i kø hos den unge selv, foreldrene og nærpersoner i omgivelsene. Heftet inneholder informasjon som kan hjelpe foreldre, fagpersoner på skoler, innenfor helsevesenet og den pedagogisk-psykologiske rådgivningstjenesten til å svare på slike spørsmål og til å hjelpe kreftsyke skoleelver til å oppnå sitt maksimale utviklingspotensiale fysisk, psykososialt og faglig. Har ordliste og litteraturliste.

ISBN 9788292023013 Utgitt 1999, Myk perm. Ikke riktig utgave? Prøv å søke etter flere utgaver. Kreft kalles en ondartet (malign) sykdom og kreftsvulst kalles en ondartet svulst.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Tusen takk dere😊de sa på sykehuset at om hun hadde kreft ville de se dette 100%.mamma blør bare mer om mer der nede og må gå med bind pga blod og slim,beklager detaljer. Håper hun får vite noe før helgen. Mange barn slår - det er en ganske naturlig reaksjon for å uttrykke sinne eller frustrasjon.

RELATERTE BØKER