Min ulydige mor

Min ulydige mor - Therese Lund Stathatos | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Therese Lund Stathatos
DIMENSJON
10,17 MB
FILNAVN
Min ulydige mor.pdf
ISBN
4362907057779

BESKRIVELSE

Et gnistrende psykologisk familiedrama. En bok om livet, om illusjoner og misforståelser. Helen er et vidunderbarn som vokser opp på Nordberg i Oslo. Hun spiller a-mollkonserten i en alder av tolv, er flink på skolen og løftes frem av familien. Som liten jente får Helen vite at moren angrer på livet sitt, at hun ikke gjorde noe med evnene sine. Helen bestemmer seg for at hun skal gjøre alt riktig. Men det viser seg å være vanskeligere enn hun hadde trodd. Helen får prestasjonsangst og bryter ut, går sine egne veier. Hun er trassig, sterk og svak, egenrådig og kreativ. Vi følger henne til Paris, Aten og New York, til de greske øyer og til havet. Vi følger henne gjennom et utsvevende bohemliv, som karrierekvinne og arbeidsledig, ektefelle og mor, gjennom gledesrus og bunnløs fortvilelse. Min ulydige mor er en rik og dypt innsiktsfull roman om liv og død, om valg, samfunn og familieliv. En gripende roman om drivkreftene bak de livsvalg en kvinne tar, og prisen hun betaler for å leve på utsiden.

Hun spiller a-mollkonserten i en alder av tolv, er flink på skolen og løftes frem av familien. Min ulydige mor. Lytt.

På lager - sendes nå ... Kjøp 'Min ulydige mor, en roman' av Therese Lund Stathatos fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Innbundet, E-bok | 9788279009337 Therese Lund Stathatos, Min ulydige mor Ja, det var boken sin det.

RELATERTE BØKER