Ledelse

Ledelse - Morten Emil Berg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Morten Emil Berg
DIMENSJON
9,36 MB
FILNAVN
Ledelse.pdf
ISBN
3434642776194

BESKRIVELSE

Dette er en grundig innføring i sentrale teorier og virkemidler innenfor ledelse. Bokens grunnleggende filosofi er at ledere skal lede sine medarbeidere til å lede seg selv - kun på denne måten kan virksomheter nå sine mål.Gjennom å appellere til fantasi og kreativitet, gir boken hjelp til selvhjelp. Ledere oppfordres til å stille de sentrale spørsmålene. Svarene gir et grunnlag for å finne frem til aktuelle metoder og teknikker i bokens "verktøykasse" som blant annet bestar av emosjonell intelligens, konfliktbehandling, personlig effektivitet, situasjonsbestemt ledelse, 360 graders tilbakemelding, medarbeidersamtaler og coaching. Denne 3. utgaven er gjennomgående forbedret og oppdatert. Blant annet har boken fått et helt nytt kapittel om grunnlaget for ledelse, kapittelet om situasjonsbestemt ledelse er fullstendig omarbeidet og to sentrale temaer innenfor positiv psykologi er tatt med. Ledelse, verktøy og virkemidler henvender seg til studenter ved høyskoler og universiteter. Den er også meget aktuell for ledere i privat og offentlig virksomhet som ønsker å styrke sin kunnskap om ledelsesverktøy og øke sin forståelse for lederrollene, for dermed å være bedre rustet til å mestre sine utfordringer.

ontaktinformasjon4 K 5 Leder: Anne Moi Bø 6 Smånytt 8 Tema: Pasientsikkerhet 12 RAFAELA og ledernettverk 14 Aktuelle bøker 16 Forfatterintervjuet : Åge Johnsen 19 NSFs ledersatsing 20 Naboen: Svensk ... Trenger du et godt sitat? På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om ledelse og mer enn 1200 andre emner. Med ledelse mener han det direkte samspillet mellom leder og medarbeidere, og med styring betegner det vi kan kalle indirekte ledelse, det vil si å styre atferd gjennom systemer og regler. Eksempler på styringssystemer er SAP, Balanced Scorecard og ulike typer belønnings- og insentivsystemer. Terje Borge (født 1965), CFO i Telenor Norge siden januar 2020 med hovedansvar for finansiell styring, performance management og sourcing.

Lederen har normalt det øverste ansvaret i en virksomhet.. En skiller mellom operativ (daglig) ledelse og formell ledelse (d.v.s juridisk ledelse).

RELATERTE BØKER