Krasjet

Krasjet - Hennie Lund | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hennie Lund
DIMENSJON
6,53 MB
FILNAVN
Krasjet.pdf
ISBN
8645160081725

BESKRIVELSE

Hennie Lund er født 1951 i Harstad. Hun har tidligere skrevet boken, Min barndom i Vesterålen. Hennie tok sykepleie utdannelsen i Århus, Danmark og utdannet seg senere som intensivsykepleier i Harstad. Etter hun ble skadet har en del av fritiden blitt brukt til kunst, spiritualitet og åndelighet. Hennie er en globetrotter og har erfaring fra det meste av verden. Denne boken handler om Hennie`s liv før og etter hun var med i en flystyrt i Kenya. Hun var på vei til Sør Sudan hvor hun skulle jobbe for Norsk Folkehjelp. Tiden etter krasjet ble en kamp for å få sine rettigheter. Hennes arbeidsgiver, Norsk Folkehjelp var en av de som laget de største problemene for Hennie. Boken beskriver hvordan det er å få snudd livet på hodet i løpet av sekunder.

I dette vinduet skal du finne tabell m1 for oppslagsordet krasj, n1. I dette ... Aftenposten skriver at fly "kræsjet".

Egeland. En TV 2-fotograf varslet umiddelbart politiet da han ble oppmerksom på denne personens kjøring. Over 15 ganger krasjet føreren i autovernet i 110-sonen, men heldigvis gikk det bra.

RELATERTE BØKER