Hva jeg snakker om når jeg snakker om langrenn

Hva jeg snakker om når jeg snakker om langrenn - Thorkild Gundersen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thorkild Gundersen
DIMENSJON
4,77 MB
FILNAVN
Hva jeg snakker om når jeg snakker om langrenn.pdf
ISBN
3645578186778

BESKRIVELSE

Det eneste som er bedre enn en lang skitur - er en enda lengre skitur. Thorkild Gundersen er forfatter, birkebeiner og skiløper på sin hals. En vakker februardag i marka spør han seg selv: «Hvorfor er jeg så voldsomt glad i å gå på ski? Blir jeg lykkeligere jo lenger jeg går? Hva er det med disse skiene som pirker borti selve kjernen av den norske folkesjela? Og hva er det egentlig jeg snakker om, når jeg snakker om langrenn?» Gundersen går grundig til verks for å finne svar. Ikke bare spenner han på seg skiene og forsvinner dypt inn i Nordmarka på grublende skiturer - han tar med seg andre skiløpere også. Skiløpere som har gode, om enn forskjellige svar på spørsmålene over. Forfatteren har vært på skitur med FIS-sjef Vegard Ulvang, folkeminnegransker og forfatter Thor Gotaas, sosiolog Kjetil Rolness, verdensmester Petter Northug, rocker Øystein Greni, milsluker Tom Stensaker, Vasalopp-vinner Anders Aukland og birkebeiner Ragnhild Amlie. . Og de er slett ikke enige om hva de snakker om, når de snakker om langrenn. .

Vår pris 318,- Spar 31,-Veil. pris: 349 ... Hva jeg snakker om når jeg snakker om langrenn.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Forfatteren gjest i Dagsrevyen igår - fikk spørsmål om hva han snakker om, når han snakker om langrenn Og hva er det egentlig jeg snakker om, når jeg snakker om langrenn?» Gundersen går grundig til verks for å finne svar.

RELATERTE BØKER