God morgen, herr Mandela!

God morgen, herr Mandela! - Zelda La Grange | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Zelda La Grange
DIMENSJON
11,7 MB
FILNAVN
God morgen, herr Mandela!.pdf
ISBN
4549796389478

BESKRIVELSE

Hvordan en ung kvinnes liv og alt hun trodde på, ble fundamentalt forandret av mannen som hadde representert fienden. Apartheid - Sør-Afrika: Zelda la Grange vokser opp i en hvit familie som betrakter Nelson Mandela som terrorist. Ikke lenge etter apartheids fall reiser la Grange mot alle odds verden rundt som Mandelas høyre hånd. Fra å være en klossete og engstelig sekretær i tyveårene blir hun en av hans mest lojale og hengivne medarbeidere. I God morgen, herr Mandela møter vi en mann som nekter å la seg defineres av fortiden. Den gir et sjeldent og intimt portrett av en av vår tids største helter. Dette er en bok om kjærlighet og ikke minst om kraften til å forandre. Om forfatteren: Zelda la Grange (f. 1970) blir i 1994 ansatt som maskinskriver på kontoret til president Nelson Mandela. I 1997 forfremmes hun til en av hans tre privat- sekretærer. Da han går av i 1999, følger hun ham videre. Fra 2002 er hun fulltidsansatt på The Nelson Mandela Foundation. Hun arbeidet for Mandela gjennom 19 år, og ble etter hvert hans personlige assistent, inntil han døde i 2013.

Simple Way to Read / D... I God morgen, herr Mandela møter vi en mann som nekter å la seg defineres av fortiden. Den gir et sjeldent og intimt portrett av en av vår tids største helter.

Seit 1992 war sie zunächst in verschiedenen Bereichen als Sekretärin für die Regierung tätig. 1994 begann sie, als "Senior Ministerial Typist" im Office des ersten demokratisch gewählten Präsidenten Südafrikas zu arbeiten.

RELATERTE BØKER