Fra evig vekst til grønn politikk

Fra evig vekst til grønn politikk - Svein Hammer | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svein Hammer
DIMENSJON
5,83 MB
FILNAVN
Fra evig vekst til grønn politikk.pdf
ISBN
9084196638927

BESKRIVELSE

Fra evig vekst til grønn politikk belyser den samfunnsmessige brytningen mellom økonomisk vekst og økologisk begrensning. Tre alternative strømninger utforskes, historisk så vel som politisk: a) en sterk og uimotståelig vekstdiskurs, b) en både/og-diskurs med ambisjon om å forene vekst og miljø, c) en økologisk diskurs som åpner for et annerledes, grønt samfunn. I dagens debattklima viser politikere og andre opinionsdannere ofte svak forståelse for andre tankespor enn sitt eget. Som motvekt til dette søkes økt innsikt i hver av de tre diskursene, og dermed også økt forståelse for brytningene og spillet mellom dem. Boka tilbyr slik en ressurs til forskeren og studenten som vil utforske temaet faglig, til politikeren som vil tilegne seg et bredere handlingsrepertoar, samt til allment politisk interesserte som ønsker økt innsikt i et viktig felt.

en time og bestå av Innledning ved forfatteren, samtale/debatt og spørsmål/innspill fra salen. Om boken: Fra evig vekst til grønn politikk belyser brytningen mellom økonomisk vekst og økologisk begrensning. Fra evig vekst til grønn politikk belyser den samfunnsmessige brytningen mellom økonomisk vekst og økologisk begrensning.

I dagens ... Kjøp Fra evig vekst til grønn politikk fra Tanum Fra evig vekst til grønn politikk belyser den samfunnsmessige brytningen mellom økonomisk vekst og økologisk begrensning. Tre alternative strømninger utforskes, historisk så vel som politisk: a) en sterk og uimotståelig vekstdiskurs, b) en både/og-diskurs med ambisjon om å forene vekst og miljø, c) en økologisk diskurs som åpner for ... Fra evig vekst til grønn politikk book.

RELATERTE BØKER