Forblindelsen

Forblindelsen - Elias Canetti | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elias Canetti
DIMENSJON
3,70 MB
FILNAVN
Forblindelsen.pdf
ISBN
3880438065028

BESKRIVELSE

Romanen er Canettis hovedverk og en studie i intellektuell verdensfjernhet og den dertil svarende umenneskelige verdensjungel. Boken handler om den lærde hr. Klein. Han lever i og med og for sine bøker, men drives bort fra dem av sin husholderske, som han har kommet i skade for å gifte seg med. Så går han omkring med sine bøker i hodet og blir selvfølgelig fralurt det siste han eier, og hjelpen kommer for sent; tilbake i hjemmet setter han fyr på seg selv og hele sin lærdom. Canetti fikk Nobelprisen i litteratur i 1981.

John Mahama var president. Nå kan VG avsløre den nye, skjulte koblingen mellom de to. Velg et bompengeanlegg.

Vi har også synonym til berøring, kobling og kopling. Logg på Min Side hos det bompengeselskapet du har mottatt brikken din i fra. Ferde samler alle bomselskaper på Sør- og vestlandet. Femern A/S igangsætter hovedanlægsfasen for Femerntunnelen 24-04-20.

RELATERTE BØKER