Den lille julequizboka

Den lille julequizboka - Nils-Petter Enstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils-Petter Enstad
DIMENSJON
12,65 MB
FILNAVN
Den lille julequizboka.pdf
ISBN
7809685449373

BESKRIVELSE

Juletiden er for de fleste av oss dager som er fylt med samvær, fellesskap og aktiviteter. Quizer - eller spørreleker - er ofte en del av dette. I denne boka kan du finne 15 ulike quizer med utgangspunkt i nettopp julen. Det kristne julebudskapet har selvsagt sin plass i dette, men også de mer sekulære juletradisjonene. I hver quiz er det ti spørsmål. De er av varierende vanskelighetsgrad, fra slikt som «alle» vet, via det litt krevende og til det som forutsetter litt kunnskaper, kanskje til det nesten nerdete.

9788251407731-+ Legg i handlevogn. Anbefalte produkter.

Denne boka gir mange quizer til bruk i selskap, på hytteturer, sosiale samlinger, eller kanskje under lange bilturer. Den lille julequizboka : 150 spørsmål om julen, juleskikker, julesanger og julefortellinger. 9788283650884-+ Legg i handlevogn.

RELATERTE BØKER