Bring sjelen inn i kroppen med Soul body fusion

Bring sjelen inn i kroppen med Soul body fusion - Jonette Crowley | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jonette Crowley
DIMENSJON
8,9 MB
FILNAVN
Bring sjelen inn i kroppen med Soul body fusion.pdf
ISBN
6700688732893

BESKRIVELSE

Vi har alle en vakker sjel, men greier ikke alltid å bringe den helt og fullt inn i kroppen. Sjelens frekvens og kroppens frekvens er i disharmoni - vi lever vårt liv med lyset delvis på, ute av stand til å tiltrekke oss alt det gode som er vår medfødte rett. Sorg, smerte, og skuffelse kopler sjelen fra kroppen - vi stavrer omkring uten sjelens fulle kraft og nærvær. Med Soul Body Fusion gir Jonette Crowley oss energinøkkelen til å bringe sjelen tilbake i kroppen.

Sjelens frekvens og kroppens frekvens er i disharmoni - vi lever vårt liv med lyset delvis på, ute av stand til å tiltrekke oss alt det gode som er vår medfødte rett. Kjøp Bring sjelen inn i kroppen fra Bokklubber Jonette Crowley er en kanal for åndelige energier, med evner som kan lede andre inn i flerdimensjonale bevissthetstilstander og åpne energiportaler. Med Soul Body Fusion tilbyr hun oss et nytt hjelpemiddel på den personlige utviklingens vei, en tilsynelatende enkel prosess for harmonisering av kropp og sjel som har vist seg å være uventet ... Pris: 302,-.

Pen bok. Kjetil Haugmo: Finn din drivkraft; Ytre tegn på suksess blir aldri like mye verdt som din indre drivkraft, Pantagruel Forlag, Oslo 2012.

RELATERTE BØKER