Bare en ond handling

Bare en ond handling - Elizabeth George | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elizabeth George
DIMENSJON
4,72 MB
FILNAVN
Bare en ond handling.pdf
ISBN
7046250067187

BESKRIVELSE

Datteren til en av Barbara Havers beste venner er forsvunnet og sporene leder til Italia. I ett forsøk på å finne jenta gjør Havers et overtramp og straffes med administrativ tjeneste av Scotland Yard. I stedet for Havers reiser Sir Thomas Lynley til Lucca for å bistå det lokale politiet i etterforskningen. Snart oppdager Lynley at saken har forgreininger langt opp i den italienske maktens korridorer. Elizabeth George er en av verdens mest leste og elskede krimforfattere. BARE EN OND HANDLING er hennes attende roman om Thomas Lynley og Barbara Havers.

Kjøp boken Bare en ond handling av Elizabeth George (ISBN 9788279006930) hos Adlibris.com. Fri frakt.

Denne boken er skrevet av forfatter Elizabeth George. Og denne forfatteren skuffer aldri! Kjøp Bare en ond handling fra Norske serier Datteren til en av Barbara Havers beste venner er forsvunnet og sporene leder til Italia.

RELATERTE BØKER