Bare en ond handling

Bare en ond handling - Elizabeth George | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elizabeth George
DIMENSJON
6,89 MB
FILNAVN
Bare en ond handling.pdf
ISBN
5649538528978

BESKRIVELSE

Datteren til en av Barbara Havers beste venner er forsvunnet og sporene leder til Italia. I ett forsøk på å finne jenta gjør Havers et overtramp og straffes med administrativ tjeneste av Scotland Yard. I stedet for Havers reiser Sir Thomas Lynley til Lucca for å bistå det lokale politiet i etterforskningen. Snart oppdager Lynley at saken har forgreininger langt opp i den italienske maktens korridorer. Elizabeth George er en av verdens mest leste og elskede krimforfattere. BARE EN OND HANDLING er hennes attende roman om Thomas Lynley og Barbara Havers.

Elizabeth George ... Oaks: "Den endelige dom er ikke bare en evaluering av alle gode og onde handlinger - hva vi har gjort. jw2019.

I stedet for Havers reiser Sir Thomas Lynley til Lucca for å bistå det lokale politiet i etterforskningen. Bare en ond handling Elizabeth George (Innbundet) Tips en venn 302 kr Antall . Kjøp.

RELATERTE BØKER