80-tallet

80-tallet - Engwall Pahr-Iversen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Engwall Pahr-Iversen
DIMENSJON
12,16 MB
FILNAVN
80-tallet.pdf
ISBN
3152562526821

BESKRIVELSE

Mange vil nok i dag karakterisere 1980-årene som et ganske ellevilt tiår. Alle kurver pekte rett opp ved inngangen til tiåret, og livet syntes å være en lek. Det var 80-årene som la grunnlaget for utsagnet "det er typisk norsk å være god", og hvor Norge for første gang toppet den internasjonale Grand Prix-listen i stedet for som vanlig å havne nederst. Engwall Pahr-Iversen har sett på 1980-årene i distriktet med utgangspunkt i hva lokalavisene skrev. Også på lokalplanet var det et tiår da mange mente at den økonomiske lykken lå i nye medier, fornøyelsesparker og private helsesentra, men uten at de den gang ble salige i sin tro. I dette tiåret havnet tradisjonsrike familiebedrifter på fremmede hender, og gamle industrivirksomheter endte som kjøpesentra. Det var også et tiår da flere av dagens ledende navn på underholdningsfronten sto fram for første gang, for eksempel Løgnaslaget, Stavangerensemblet og Mariann Gundersen som ble til Mia straks hun overtok sangmikrofonen fra Magne Høyland.

april 2017 - 04:00. Hvordan vi hører på musikk har endret seg dramatisk de siste tretti årene. Omkring 1970 var det slutt på den epoken som har gått under betegnelsen «etterkrigstid» i norsk historie.

Det fikk det svenske selskapet GB Glass erfare på midten av 90-tallet, da Nordmenn kollektivt sa nei til is... Read more » Dette er samlesiden over alle de siste nyhetssaker som omhandler 80-tallet 80-tallet var en gullgruve for alle som liker fengende popmusikk, og du kan nesten ikke slå på radioen uten at du hører noen av de mest kjente låtene fra dette tiåret. Med 80-tallet kom musikkvideoene.

RELATERTE BØKER