Telleboka mi

Telleboka mi - Kari Grossmann | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Grossmann
DIMENSJON
3,76 MB
FILNAVN
Telleboka mi.pdf
ISBN
8920945582126

BESKRIVELSE

Lær å telle med Kari Grossmann I Telleboka mi lærer barna å telle opp til 20, samt hvordan tallene ser ut. Hvert tall har en eller to hele sider, et lite tøyserim knyttet til handlingen i bildet, og en masse gjenstander man kan plukke ut og telle. Spennende leke og lærebok for førskole og småskole-barn. I samme serie: ABC boka mi.

Prinsippene til Roland Barthes, forandring og avløsning, kommer begge til syne på dette oppslaget. Forankring er når bilde og verbaltekst formidler den samme informasjonen, Kandidat 4615 Bildeboken: "Ingen spøk å telle til 13" Dette er en bildebok, myntet på barn som skal lære å telle.

I samme serie: ABC boka mi. Telleboka mi. Kari Grossmann; Kari Grossmann (Illustratør) Lær å telle med Kari Grossmann I Telleboka mi lærer barna å telle opp til 20, samt hvordan tallene ser ut.

RELATERTE BØKER