Stemmen

Stemmen - Jørgen Jæger | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørgen Jæger
DIMENSJON
11,81 MB
FILNAVN
Stemmen.pdf
ISBN
4934328482599

BESKRIVELSE

Dette er den sjette boka om Ole Vik og staben hans ved Fjellberg lensmannskontor. En biljakt i Fjellberghavn ender i katastrofe, og lensmann Ole Vik blir livstruende skadet. Hans kollega Cecilie Hopen blir kidnappet av de som forårsaket ulykken, og halvt bevisstløs blir hun vitne til et dobbeltdrap. Hun våkner på et sykehus i Drammen, uten å ane hvordan hun har kommet dit. Cecilie har delvis hukommelsestap. Det eneste hun husker om morderen, er hans uhyggelige stemme. Snart skjer flere dødsfall i byen. Politiet mistenker at mannen de kaller Stemmen, eliminerer vitner - men vitner til hva? Og mens Cecilie selv kommer i ildlinjen, forbereder politiet seg på vakthold i forbindelse med en kontroversiell nobelprisutdeling. Cecilie aner en forbindelse. Bli med Cecilie på jakten etter ... Stemmen.

etter bilprodusentenes krav og bruker reservedeler med originalkvalitet. Hvis man vet at stemmen holder, har man i det minste én ting mindre å bekymre seg for når man skal holde tale eller synge foran andre. Jeg ble enig med meg selv om at jeg skulle bruke det ca 10 minutter daglig for å trene stemmen.

Leservurderinger (9) Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering. Yvonne 10 April 2020.

RELATERTE BØKER