Somrenes bok

Somrenes bok - Emylia Hall | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Emylia Hall
DIMENSJON
6,36 MB
FILNAVN
Somrenes bok.pdf
ISBN
8108305267522

BESKRIVELSE

En pakke som inneholder et gammelt fotoalbum fra barndommens Ungarn, tvinger Beth Lowe til å ta et oppgjør med fortiden. En pakke som inneholder et gammelt fotoalbum fra barndommens Ungarn, tvinger Beth Lowe til å ta et oppgjør med fortiden og forsone seg med morens død. Beth Lowe har lært seg å leve livet slik hun ønsker det. Den tilsynelatende bekymringsfrie tilværelsen i London er fylt av gode venner, ettermiddager i parken og arbeidsdager på det lille galleriet like ved Brick Lane. Men da Beth mottar en pakke i posten med et brev, om at moren Marika er død, og fotoalbumet «Somrenes bok» - blir ingenting som før. «Somrenes bok» bringer Beth tilbake til de magiske somrene hun i ungdommen tilbrakte på den ungarske landsbygda, og som fikk en brå slutt det året Beth fylte seksten. Siden da har ikke Beth tillatt seg å tenke på sin bohemaktige mamma, hennes kunstnersamboer Zoltán eller Tamás, nabogutten som ble hennes første store kjærlighet. Men «Somrenes bok» tvinger fortiden til overflaten igjen.

Hun ble født i 1978 og vokste opp i Devon i det sørvestre England. Faren er billedkunstner og moren quiltmaker fra Ungarn.

Somrenes bok er hennes debutroman. "Somrenes bok" av Emylia Hall - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! En bok å drømme seg bort i.

RELATERTE BØKER