Noe som hjelper

Noe som hjelper - Mona Høvring | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mona Høvring
DIMENSJON
12,71 MB
FILNAVN
Noe som hjelper.pdf
ISBN
2021006697562

BESKRIVELSE

Romanen handler om en jentes seksuelle oppvåkning, indre styrke, et turbulent familieliv, vennskap og tap. Det tegnes et portrett av en sårbar og selvstendig ung kvinne, som går sine egne veier mor undergang og forsoning.

- Egentlig ingenting, svarte jeg. Spesielt nå i julen, mange er syke. Familien min er ofte syk rundt jul, altså omgangssyke.

Og jeg trenger noe som hjelper _nå_! Som forelder gjelder det å velge sine kamper og ikke dvele for mye ved det som er negativt. Forebygg ved å løfte det positive Hvis du gir barnet masse oppmerksomhet når han gjør noe positivt og hyggelig mot andre, kan du forebygge situasjonene som fører til at han blir sint. Her har du noe konkret og håndfast som kan hjelpe deg å være helten.

RELATERTE BØKER