Jesushistorien - myte eller virkelighet?

Jesushistorien - myte eller virkelighet? - Anne Skjønsberg | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Skjønsberg
DIMENSJON
3,78 MB
FILNAVN
Jesushistorien - myte eller virkelighet?.pdf
ISBN
3658569460956

BESKRIVELSE

Hva vet vi om kristendommens opprinnelse? Har det eksistert en person ved navn Jesus som fortalt i Det nye testamentet og hva fortelles egentlig om ham der? Hvor troverdige er disse skriftene? Evangeliene forteller helt forskjellige historier om Jesu liv, om hans familie og om de forskjellige begivenheter tilknyttet Jesus. Hvilken historie skal vi tro? Enhver som prøver å sammenligne tekstene i de fire evangeliene får problemer med å presentere en sannsynlig livshistorie. Og det som Apostlenes gjerninger forteller om Paulus' liv og levnet stemmer ikke med det som står i de såkalte Paulus-brevene. Hva fortelles om Paulus ellers?

(Det virker lite sannsynlig at en gift kvinne den gang kunne følge en annen mann på reise.) I Lukas 24,10 er vi tilbake ved graven, ... Kjøp Jesushistorien - myte eller virkelighet? fra Bokklubber Hva vet vi om kristendommens opprinnelse? Har det eksistert en person ved navn Jesus som fortalt i Det nye testamentet og hva fortelles egentlig om ham der? Hvor troverdige er disse skriftene? Evangeliene forteller helt forskjellige historier om Jesu liv, om hans familie og om de forskjellige begivenheter tilknyttet Jesus. Pris: 303,-. heftet, 2011.

I motsetning hekseri og trolldom, betyr spådom ikke innebærer tvang i forhold til naturkreftene, brennevin, etc., men bare et middel til å få noen skjult informasjon om ulike Tenåringsangst - myte eller virkelighet? 23 april, 2019. Tenåringer gjennomgår en betydelig psykologisk justering.

RELATERTE BØKER