Hva som helst er mulig

Hva som helst er mulig - Elizabeth Strout | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elizabeth Strout
DIMENSJON
3,44 MB
FILNAVN
Hva som helst er mulig.pdf
ISBN
5416252207820

BESKRIVELSE

En kvinnelig forfatter vender tilbake til stedet hun vokste opp, for å møte søsknene sine igjen for første gang på 17 år. I "Hva som helst er mulig" lar Elizabeth Strout oss møte menneskene rundt familien i småbyen Amgash, Illinois. Vi treffer to søstre: Den ene har sagt farvel til all selvrespekt i bytte med en rik ektemann, den andre har funnet sin sjelevenn mellom sidene i en bok. Vaktmesteren på skolen får testet sin tro i møte med en mann han forsøker å hjelpe. En voksen kvinne lengter etter omsorg, samtidig som hun gradvis forsones med at moren søkte lykken langt borte i et annet land. Alle fortellingene er flettet inn i hverandre; alle lar de oss se de forskjellige figurene forvandlet, fra stadig nye perspektiv.

Passer for: Voksne Språk: Bokmål Innleser: Bodil Vidnes-Kopperud. Hør baksidetekst Fra forlagets omtale: Dette er ... Noen ganger er det tvert i mot bedre å ikke gjøre noe som helst, og bare vente til vi vet hva det er vi faktisk trenger å gjøre med situasjonen - selv om stillstanden kanskje kjennes som det verste vi kan gjøre.

Vi treffer to søstre: Den ene har sagt farvel til all selvrespekt i bytte med en rik ektemann, den andre har funnet sin sjelevenn mellom sidene i en bok. Kjøp Hva som helst er mulig fra Tanum En kvinnelig forfatter vender tilbake til stedet hun vokste opp, for å møte søsknene sine igjen for første gang på 17 år. I 'Hva som helst er mulig' lar Elizabeth Strout oss møte menneskene rundt familien i småbyen Amgash, Illinois. I Hva som helst er mulig lar Elizabeth Strout oss møte menneskene rundt familien i småbyen Amgash, Illinois, hvor vanlige mennesker hver på sitt vis forsøker å finne fellesskap, forsoning og en slags fred.

RELATERTE BØKER