Historien om Fru Berg

Historien om Fru Berg - Ingvild H. Rishøi | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingvild H. Rishøi
DIMENSJON
9,86 MB
FILNAVN
Historien om Fru Berg.pdf
ISBN
2419747530924

BESKRIVELSE

Nominert til Brageprisen.«Beveger, ryster og fryder ? Ingvild H. Rishøi viser alt som 33-åring «vesaasiske» takter. Imponerande.»Bjarne Tveiten, Fædrelandsvennen«Til deg som er ute etter en skjønnlitterær under-huden-opplevelse: sjekk ut Ingvild H. Rishøis nyeste novellesamling ? Det er gripende, hjerteskjærende lesning.»Arne Hugo Stølan, VG«Ingvild Rishøi er en suveren novelleforfatter, med evnen til å fortelle mye på kort tid, uten minste tegn til andpustenhet.»Bjørn Gabrielsen, Dagens Næringsliv«Ingvild Rishøi ligner ikke på noen andre novellister i dag ? Rishøi er så sikker at det er en fryd.»Vidar Kvalshaug, Aftenposten«Suverene noveller.»Trygve Riiser Gundersen, Dagbladet«Stor novellekunst.»Stian Bromark, Dagsavisen«Har du ikke merket deg navnet Ingvild Rishøi før, så gjør det nå. Og er du ikke av dem som leser noveller, så bør du begynne! ? Dette er noveller som lyser.»Anne Cathrine Straume, NRK P2Ingvild H. Rishøi (f. 1978) er en av redaktørene for bladet Avsagd Hagle. I 2007 debuterte hun med novellesamlingen La stå, som ble hovedbok i Bokklubben Nye Bøker, og fikk strålende mottakelse. Historien om Fru Berg er hennes andre skjønnlitterære utgivelse for voksne. Hun har også skrevet to kritikerroste bøker for barn, Unbrakomonsteret ? IKEA om natten og Pling i bollen ? fine og ufine barnerim. Ingvild H. Rishøi bor i Oslo.

Rishøy og ble utgitt i novellesamlingen med samme navn i 2010. Lærers kommentar Kan gjengi innholdet på en relativt presis måte Foretar en middels krevende analyse, forstår delvis virkning av virkemidler Bruker flere ... Felles for de fem små fortellingene i Ingvild H.

Rishøi har jeg lest som en del av mitt lille prosjekt etter å ha lest boken jeg har skrevet om i innlegget: Om å skrive av Hans Olav Brenner - jeg håper det kommet et bind 2!! Historien om fru Berg. En perle av en bok - stor novellekunst.

RELATERTE BØKER