Heksen fra Portobello

Heksen fra Portobello - Paulo Coelho | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paulo Coelho
DIMENSJON
5,90 MB
FILNAVN
Heksen fra Portobello.pdf
ISBN
3998980131688

BESKRIVELSE

Hvordan finner vi mot til å være tro mot oss selv - når vi ikke engang vet hvem vi er? Dette er spørsmålet i fortellingen om den mystiske kvinnen Athena, som er født i Transylvania, vokser opp i Beirut og bosetter seg i London. Historien om Athena blir fortalt av menneskene som kjente henne - og hadde svært ulike oppfatninger om henne. Heksen fra Portobello er en aktuell beskrivelse av det moderne menneskets åndelige lengsel, men mest av alt er det fortelling om kjærlighet, lidenskap, glede og personlige ofre.

Se flere bøker fra Paulo Coelho. Heksen fra Portobello (Innbundet) av forfatter Paulo Coelho. Pris kr 314 (spar kr 45).

Alkymisten. Paulo Coelho. Som de fleste af Paulo Coelhos romaner er "Heksen fra Portobello" fyldt med visdomsord, der er en dybere mening med livet, og der tænkes meget over tingene, hvilket smukt kommer til udtryk i bogen.

RELATERTE BØKER