Christian Frederik

Christian Frederik - Lars Roar Langslet | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Roar Langslet
DIMENSJON
8,68 MB
FILNAVN
Christian Frederik.pdf
ISBN
7572294857234

BESKRIVELSE

Christian Frederik er en av de viktigste og mest gåtefulle skikkelser i nyere norsk tid. Ung, vakker, intelligent og beleven tok han det norske folk med storm. Han ble den store helten som drev frem at Norge fikk sin grunnlov, ble valgt til norsk konge 17. mai 1814, men tapte krigen mot Sverige og måtte frasi seg tronen igjen før han rakk å utøve sin kongegjerning. Norge havnet i union med Sverige, og Christian Frederik ble syndebukk.

Se hans roller (2) og relasjoner (1) i næringslivet - og hvilke bransjer Christian Frederik Aandewiel er aktiv i. Christian Frederik-dagene har som formål å være en arena, som ivaretar og forvalter den historiske arven fra fredsforhandlingene mellom Norge og Sverige i augustdagen i 1814 i Moss, og som endte med undertegnelsen av «Mossekonvensjonen». Christian Frederik-dagene skal ha et program for et bredt publikum, og for alle aldre. Christian Frederik-dagene, Moss, Norway.

Christian Fredrik ble senere konge av Danmark, og regjerte der fra 1839 til 1848. Christian Frederik XO 1814-2014 var et blend av Cognac fra det mest utsøkte området i Cognac, Grand Champagne, med innslag av Borderies og Fins Bois. Sammensatt og rund med lang ettersmak.

RELATERTE BØKER