Byssan lull

Byssan lull - Carin Gerhardsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carin Gerhardsen
DIMENSJON
6,41 MB
FILNAVN
Byssan lull.pdf
ISBN
2318096957417

BESKRIVELSE

En historie om hemmeligheter og skyld ... To små barn og deres filippinske mor blir funnet brutalt drept i sitt hjem. Barnefaren peker seg ut som en mulig drapsmann. Han er førtidspensjonert og lever et temmelig ensomt liv i Södermalm i Stockholm. Men etterforskerne Conny Sjöberg og Petra Westman i Hammarby politidistrikt er ikke sikre i sin sak og sliter med å få et gjennombrudd i etterforskningen. Samtidig får de en ny og stor sak i fanget. Mens Petra grubler og har problem med å holde fokus, tror Conny Sjöberg de kan finne motivet til trippeldrapet i familiens fortid. Oversatt av Henning Kolstad. Om forfatteren: Carin Gerhardsen (f. 1962) debuterte som forfatter i 1992 med romanen På flukt fra tiden. Serien fra Hammarby politidistrikt er solgt til mange land. Byssan lull er Carin Gerhardsens tredje kriminalroman fra Stockholm. Pepperkakehuset og Tampen brenner foreligger også på norsk i pocket. Om boken: «Helt enkelt fantastisk bra!» Gefle Dagblad

Byssan lull, koka kittelen full, det kommer tre vandringsmän på vägen. Den ene, ack, så halt, den andre, o, så blind, den tredje äger alls ingenting.

I alt vi du i løpet av de nærmeste 15 dagene få mulighet til å se hele 45 av de beste ... Byssan lull, koka kittelen full, der blåser tre vindar på haven, på Stora ocean, på lilla Skagerak og långt upp i Bottiniska viken. Byssan lull, koka kittelen full, der segla tre skutor på vågen, den førsta er en bark, en andra er en brigg, den tredje har så trasiga segel.

RELATERTE BØKER