Vet du ikke hvem jeg er?

Vet du ikke hvem jeg er? - Ari Turunen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ari Turunen
DIMENSJON
7,54 MB
FILNAVN
Vet du ikke hvem jeg er?.pdf
ISBN
6516480552661

BESKRIVELSE

Mennesker som er overbeviste om egen fortreffelighet, er sjelden mottakelige for kritikk. Innenfor alle kulturer finnes det fortellinger som advarer mot arroganse. Historien er full av eksempler på hvordan arroganse har ført til kriger, katastrofer, hat og ufattelig motgang. Turunen viser at det også kan være ganske fornøyelig lesning. Evolusjonspsykolog Robert Wright oppdaget at lederne for en sjimpanseflokk hadde mer serotonin i blodet enn andre sjimpanser i flokken. Serotoninnivåene til flokkens ledende hann steg alltid når resten av flokken var vitne til at han brisket seg. Han oppdaget også at det samme var tilfellet hos mennesker. Folk som utøver makt har, akkurat som hos sjimpansene, mer serotonin enn dem som ikke får bestemme på andres vegne. Serotonin og dopamin sammen kan skape forutsetningene for selvsikker oppførsel. Lederne som er hektet på signalstoffer, blir beruset av makt. Vet du ikke hvem jeg er? er en underholdende bok som tar for seg kjente og ukjente historiske eksempler på arroganse, og dens årsaker og konsekvenser. Vet du ikke hvem jeg er? er oversatt til sju språk.

Er du opptatt av å tjene gode penger, ... Generell debatt; Meny . Forside Siste innlegg Regler Blogger Ubesvarte tråder Temaoversikt VET DU IKKE HVEM JEG ER? OM ARROGANSE.

har bare lyst å unngå innleggelse da jeg føler meg innelåst der og ikke føler det hjelper for meg. men på den annen side så vet jeg ikke om noe annet som kan funke heller.

RELATERTE BØKER