Skrifter om Kristus, frelsen og kirken

Skrifter om Kristus, frelsen og kirken - Martin Luther | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martin Luther
DIMENSJON
7,79 MB
FILNAVN
Skrifter om Kristus, frelsen og kirken.pdf
ISBN
3928944181830

BESKRIVELSE

I forbindelse med 500-årsmarkeringen av Martin Luthers fødsel i 1983 ble det utgitt en seksbindsutgave av Luther-tekster på norsk. Noen av de viktige tekstene det ikke ble plass til i den utgaven, foreligger i denne boken, som utgis i forbindelse med 500-årsmarkeringen av reformasjonen i 2017. "Skrifter om Kristus, frelsen og kirken" består av Antilatomus, Om konsilene og kirken og to kristologiske disputaser. Samlingen er en viktig førstehåndskilde og gir et spennende innblikk i Luthers egne refleksjoner.

... for deretter å akseptere troen på frelsen i Kristus.

Noen av de viktige tekstene det ikke ble plass til i den utgaven, foreligger i denne boken, som utgis i forbindelse med 500-årsmarkeringen av reformasjonen i 2017. Kjøp Skrifter om Kristus, frelsen og kirken fra Norske serier I forbindelse med 500-årsmarkeringen av Martin Luthers fødsel i 1983 ble det utgitt en seksbindsutgave av Luther-tekster på norsk. Noen av de viktige tekstene det ikke ble plass til i den utgaven, foreligger i denne boken, som utgis i forbindelse med 500-årsmarkeringen av reformasjonen i 2017. Kjøp Skrifter om Kristus, frelsen og kirken fra Norske serier I anledning 500-årsmarkeringen av reformasjonen i 2017 kommer denne boken ut som det siste leddet i norske oversettelser av Luthers skrifter.

RELATERTE BØKER