Mødre og døtre

Mødre og døtre - Tiril Broch Aakre | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tiril Broch Aakre
DIMENSJON
5,87 MB
FILNAVN
Mødre og døtre.pdf
ISBN
7908455601213

BESKRIVELSE

Nominert til Ungdommens kritikerpris 2020Dette er en historie om sorg.Og om kronglete kjærlighet.Og om psykisk helse.Og om det mørkeste mørke, og det lyseste lys.Og om å være pårørende.Og om et av de 593 selvmordene i Norge i 2017.Og om å være mødre og døtre.Men det er også en historie om latter.

Jeg tror mange vil kjenne seg igjen i historiens intrikate familieforhold, Gornicks skildring av den vanskelige elsk-hat-relasjonen, klassereisen, den felles hukommelsen og alle de herlige menneskene. Datter Far og datter Foreldre Mor Mor og sønn Morskap Morskjærlighet A - Å Til konfirmanten Kjærlighet Morsomme sitater Friedrich Nietzsche Være seg selv Voltaire Virginia Woolf Populære sitater Norske ordtak Nils-Fredrik Nielsen Varme sitater Døden Nye muligheter Inspirerende sitater Olav H. Hauge Personlighetstest Selvforvikling.no Berømte sitater Inger Hagerup Napoleon I Vennskap ... Forskning viser at døtre til «plagsomme» mødre faktisk har større sjanse for å lykkes i livet.

Mødre og døtre Tiril Broch Aakre. Inngår i serie: F° (401) Og om å være mødre og døtre.

RELATERTE BØKER