Leggetid

Leggetid - Axel Scheffler | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Axel Scheffler
DIMENSJON
7,62 MB
FILNAVN
Leggetid.pdf
ISBN
7971727396262

BESKRIVELSE

Populær bok i kartonert utgave og lite format! Line skal overnatte hos Tramp. Hun gleder seg veldig og de har en fin kveld. Men da de skal legge seg oppdager Line at hun har glemt kosefrosken sin, som hun ikke kan sove uten! Tramp forsøker å gi henne ulike erstatninger, men enten er de for store, for harde eller bare helt feil. Ingen kan erstatte Frosken! Ingen andre enn Tramps egen sovekamerat... Snille Tramp ofrer seg og da kan de begge sovne. En herlig bok om å overnatte hos en venn!

Sjekk om barnet ditt får for lite søvn. Leggetid og søvnbehov har også sammenheng med aktiviteter barnet har vært med på i løpet av dagen. Et barn som har lekt rolig inne hele dagen, vil kanskje være mindre trett enn et barn som har vært i aktivitet utendørs, forklarer helsesøster Elin Asbjørnsen. På hverdagen er i stedet gjennomsnittlig leggetid kl 23:18, men vesentlig senere for gutter (23:26) enn for jenter (23:10), viser studien.

Foreldrene dine har plikt til å ta vare på deg og gi deg god omsorg. Det betyr også at de må bestemme en del i livet ditt. Angående leggetid, jeg var som regel ganske motvillig til å legge meg i den alderen, jeg la meg som regel rundt 23 på hverdager, senere i helgene.

RELATERTE BØKER