Jakt på hjortevilt

Jakt på hjortevilt En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,27 MB
FILNAVN
Jakt på hjortevilt.pdf
ISBN
3845928582871

BESKRIVELSE

Boka inneholder artikler fra bl.a. tidsskrifter som Jakt, Villmarksliv, Jakt & fiske og Jeger. Artiklene handler om praktisk jakt, gir tips om jaktutøvelse, valg av utstyr og våpen, og tar opp spesielle emner som lokking med lyd og lukt, bruk av lyddemper og smygjakt. Den innholder også lord W. Bromley-Davenports klassiske jakthistorie om villreinjakt i Romsdal for 150 år siden.

Store bestander av hjortevilt kan gi utfordringer som påkjørsler av vilt, beiteskader på skog og innmark. Det som avgjør størrelsen på bestandene av hjortevilt er om de har tilgang på mat eller om de bidrar til beiteskade.

Kommunen fastsetter forskrift om åpning av jakt på elg, hjort og/eller rådyr i kommunen. Ved avgjørelse om åpning av jakt skal det legges vekt på artens bestandsutvikling i området og en samfunnsmessig helhetsvurdering i samsvar med § 1.

RELATERTE BØKER