I slangedans

I slangedans - Sigurd Helseth | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigurd Helseth
DIMENSJON
4,63 MB
FILNAVN
I slangedans.pdf
ISBN
5021812043793

BESKRIVELSE

Med I slangedans fortsetter Helseth sitt utforskende arbeid med språk og form, rytmer og musikalitet. Boken er en tett komposisjon dikt som søker sin gestaltning i forholdet mellom det synlige og det usynlige. Diktene skildrer skapende prosesser og tilblivelse, de spenner fra minimale sansninger til større mytologiske bilder. Tilværelsens mystikk suggereres frem, rytmisk og språklig sikkert.

Tilværelsens mystikk suggereres frem, rytmisk og språklig sikkert. Slangedans er 10 bokstaver langt og inneholder 3 vokaler og 7 konsonanter. For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp slangedans i ordboka. Kjøp I slangedans fra Tanum Med I slangedans fortsetter Helseth sitt utforskende arbeid med språk og form, rytmer og musikalitet.

Legg i ønskeliste. Mellom horisontens lepper.

RELATERTE BØKER