Guttorm Guttormsgaard: kjent ukjent

Guttorm Guttormsgaard: kjent ukjent En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,20 MB
FILNAVN
Guttorm Guttormsgaard: kjent ukjent.pdf
ISBN
4816345374265

BESKRIVELSE

Guttorm Guttormsgaard har siden 1960-årene vært en sentral skikkelse i norsk kunstliv. Kunstnerskap spenner over flere faser, medier og uttrykksmåter. Han startet som en av våre fremste grafikere og tegnere, var lærer på Arkitekthøgskolen og Statens kunstakademi i Oslo, har gjort store utsmykkingsprosjekter til Byhallen i Oslo (Oslo Spektrum) og ved Universitetet i Tromsø. På Blaker gamle meieri har han skapt en svært egenartet samling. Våren 2015 presenteres dette rike og vesentlige kunstnerskapet i dets fulle bredde på Stenersenmuseet. Bokas fem tekster gir en variert inngang til Guttorm Guttormsgaards kunstnerskap. Forfatterne er ved siden av Jon-Ove Steihaug, Ellef Prestsæter, Johanna Drucker, Lars Mørch Finborud og Espen Søbye. Boka er gjennomillustrert.

• Utstillingen «KJENT UKJENT» ved Stenersenmuseet i Oslo (fram til 21. juni) viser ham som grafiker og tegner. Guttorm Guttormsgaard presenterer et prosjekt om kunst (m/ kjent og ukjent opphav)».

Kunst «Hjelper oss til å se nye ting inn i gamle bilder ... Fra han begynte å sysle med grafikk, har G. vært spesielt opptatt av dyptrykkteknikkene.

RELATERTE BØKER