De fire leveregler

De fire leveregler - Don Miguel Ruiz | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Don Miguel Ruiz
DIMENSJON
6,84 MB
FILNAVN
De fire leveregler.pdf
ISBN
3366397679619

BESKRIVELSE

En klassiker! Ypperlig som gave til en du virkelig er glad i.I De fire leveregler klarlegger don Miguel Ruiz de selvbegrensende holdningene som fratar oss livsgleden og skaper unødig lidelse. Vær ren i ord, ta ikke noe personlig, la være å forutsette ting og gjør alltid ditt beste. Disse tilsynelatende enkle, men svært virkningsfulle leveregler, er basert på gamle toltekernes visdom. De fire leveregler kan raskt omskape livet ditt til å bli en opplevelse av frihet, ekte lykke og kjærlighet!

Vær ren i ord, ta ikke noe personlig, la være å forutsette ting og gjør alltid ditt beste. Disse tilsynelatende enkle, men svært virkningsfulle leveregler, er basert på gamle toltekernes visdom. «De fire leveregler» er skrevet av den kjente meksikanske forfatteren Don Miguel Ruiz.

Emerio . Höganäs Keramik Kaffekopp 33 l grafitgrå matt med trefat.

RELATERTE BØKER