Alt om jaktvåpen

Alt om jaktvåpen - Eirik H. Moen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eirik H. Moen
DIMENSJON
3,11 MB
FILNAVN
Alt om jaktvåpen.pdf
ISBN
6569270535231

BESKRIVELSE

Dette er et praktisk og nyttig oppslagverk for alle med våpeninteressere. Her blir alle typer jaktvåpen presentert, som hagle, rifle og kombivåpen. Boka gir svar på hvilket våpen du trenger til de ulike jaktformene, valg av ammunisjon, optikk og montasjer. Les om ekstrautstyr som lyddemper, skytestøtte, stell og vedlikehold og jaktskyting med hagle og rifle. Eirik H. Moen har lang erfaring som jeger og fra våpenbransjen som selger og ved testing av våpen, og har utført uttallige tester og presentasjoner av jaktvåpen. Han er en erfaren og anerkjent skribent for både norske og utenlandske våpen- og jaktblader. I 2001 ga han ut standardverket "Rifler og riflejakt" på Landbruksforlaget og var også medforfatter på "Ladeboken".

(Solgt) Annonsen oppdateres jevnlig med nye titler. Antikvariatet sender gjerne til kjøper.

Før opp jaktart eller jakttype om du skal ha jaktvåpen, ok konkurransegren på håndvåpen og konkurransevåpen. Disse nettbutikkene tilbyr produkter relatert til jakt, og da kan det være snakk om alt fra jaktvåpen til kamuflasjeklær. Skitt Jakt Kjempeutvalg av jaktvåpen Sponset nettbutikk Salg! Fri frakt: Over 1000 kr Betal med: Bankkort, Faktura, Gavekort. Om du har ledig plass i jaktvåpengarderoben, så søk om den til jakt, enkelt og greit.

RELATERTE BØKER